SAKARYA / KOCAALİ - Gümüşoluk Ortaokulu

Ock

Gümüşoluk Müzik ekibi Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Kubilay ÇELİK liderliğinde dönem sonu faaliyetleri kapsamında sahne aldı

8.Sınıf öğrencilerimize stresle başa çıkma konusunda seminer yapıldı.

İlçemizin düzenlediği çocuk şenliklerine ilk/ortaokul olarak katılım sağladık.

Nis

Okulumuz öğrencileri Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Okan KARAKAYA eşliğinde Kodu Game Lab programı ile oyun tasarlıyor.

Nis

23 Nisan kutlamalarında okulumuz bünyesinde öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yapıldı, 23 Nisan coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi öğretmenimiz Okan Karakaya eşliğinde kodluyor.

#Kodla_büyü #Blocly #Scratch #Code.org  tüm platformlarda kodluyoruz.

Nis

Kütüphaneler haftası etkinlikleri okulumuz Türkçe Öğretmeni Merve Herekoğlu tarafından düzenlenmiştir.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize kütüphaneler haftası kapsamında hediye ettiği kitaplar ve çalışmaları için Merve Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Gürkan Efe ALTAY ilçede yapılan Zeka oyunları turnuvasında Reversi oyununda ilçe 1.si olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar" Erasmus+ kapsamında ikinci proje hareketliligi olan "Bilgisayar Tabanlı Eğitim" yapılandırılmış kursu Paris'te 22-30 Ocak 2022 tarihlerinde tamamlandı. Kursa Gümüşoluk Ortaokulu'ndan Müdür Yardımcımız Hüseyin ÖZGÜR, Fen Bilimleri öğretmenimiz Seda KARABURUN ve Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Okan KARAKAYA katılım sağlamıştır. Kursta gerçekleşen Bilgisayar Tabanlı öğrenmeye dair etkinlikler ve  aktiviteler kursa katılım sağlayan öğretmenlerimiz tarafından okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile uygulamalı olarak gerçekleştirilmiştir.

Eğitimde kullanılan uygulamalar;

-Actionbound

-Quivervision

-Kahoot

-Chromville Science

-Eyejack

-Padlet

Şbt

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Şbt

KA 101 ERASMUS+ Projesi Fransa Hareketliliğini Gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Fadime Çelik tarafından Yeşilay kulübü kapsamında 6. Sınıflarla  teknoloji bağımlılığına dikkat çeken TEKNOMON OYUNU etkinliği yapıldı .

Ara

Bilişim Teknolojileri dersimizde konu pekiştirme amacı ile kahoot üzerinden yarışmalar düzenleyerek hem çocukların eglenmesini hemde öğrenmesini sağlıyoruz.