SAKARYA / KOCAALİ - Gümüşoluk Ortaokulu

Kas

Kocaali Gümüşoluk İlk/Ortaokulu öğrencileri hayırsever vatandaşlarımız Üzeyir ÇETİN ve kardeşleri Sezai, Hayati ÇETİN'in bağışları ile merhum babaları  anısına tesis ettikleri İbrahim ÇETİN Bilişim Teknolojileri Kütüphane  Etkinlik sınıfı ve birimleri olarak hizmet verecek komplekse kavuştular.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı.

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

5-A,6-A,7-A sınıfları fen bilimleri dersinde ;

-Dünya, güneş ve ay modelleri

-Ayın evreleri etkinlikleri

-Takım yıldızları etkinlikleri

-Güneş sistemi etkinlikleri yapılmıştır.

May

Gümüşoluk ortaokulu bünyesinde Eskişehir´e gezi düzenledik.Yapılan gezide öğrencilerimiz bilim merkezinde bilgi edinirken masal şatosu ve korsan gemide kendilerini bir masal kahramanı olarak hissettiler.

Su altı ve hayvanat bahçesinde yaşayan canlı türleri öğrencilerimizde merak uyandırdı.

Mezuniyetlerine sayılı günler kalan öğrencilerimiz bir günlüğüne sınav stresinden uzaklaşıp gönüllerince bir gün geçirdi.

Balmumu Heykel Müzesi, Odunpazarı evleri ve cam atolyelerinin ziyaretinin ardından Eskişehir´e veda edildi.

Nis

Gümüşoluk ortaokulunda 23 Nisan coşkuyla kutlandı.

Nis

Gümüşoluk ortaokulu öğrencileri öğretmenleri Okan KARAKAYA rehberliğinde blok tabanlı programlama ile kodluyor.Öğrencilerin; analitik düşünme becerilerinin, sebep sonuç ilişkisi kurma ve takım halinde çalışma yeteneklerinin, înovatif düşüncelerini arttırıp girişimcilik becerilerini gelişmesi ve kod okuryazarlığı bilincinin yayılması için, bilişim teknolojileri ve yazılım dersinde kodlama eğitimi önemli bir yere sahip.

"Geleceğini Kodla."